Over Ons

Onze passie voor training, coaching en werken met mensen hebben Hilde en Jan samengebracht.   Wij zijn fier ons bedrijf voor te stellen en prijzen onze energie en dynamisch professionalisme.

 

Hilde Rombouts

Managing Partner Milvus

 

 

Hilde heeft een grote kennis in het optimalizeren van magazijnbeheer en transactionele processen: de "onzichtbare" processen die kampen met hoge volumes papierwerk zoals de financiële afdeling, personeelsdienst, IM, aankoop, juridische dienst, shared services centers, enz.   Zij heeft drie jaar in Praag gewerkt voor het optimaliseren van een financieel centrum met meer dan 40 nationaliteiten en culturen. 

Hilde is een gecertifieerde Lean Six Sigma Master Black Belt, Master in Toegepaste Economische Wetenschappen en gecertifieerde Change Agent. Zij volgde ook het International Management Program van Vlerick. 

Haar passie is haar klanten het nut van data analyses te leren en de waarde van beslissingen nemen gebaseerd op feiten en cijfers en intuïtie te begrijpen.

Vloeiend in het Nederlands, Frans, Engels en Duits brengt haar dicht bij de mensen in hun werkomgeving.

"Elk idee heeft duizend redenen om niet te slagen.   Ga je er echt gepassioneerd mee om dan vind je duizend manieren om er toch voor te gaan." A. Einstein

 

Over Hilde

 

Jan Jaeken

Managing Partner Milvus

 

Jan heeft ruime ervaring met het opstarten van diverse ondernemingen, meestal vanaf een wit blad. Na een jarenlange ervaring in de Europese petrochemie startte hij vanaf nul Eneco België op en werd er de eerste algemeen directeur. RWE Belgium stichtte hij eveneens from scratch en leidde het bedrijf samen met een klein team naar een break-even positie op amper één jaar tijd. Nadien fungeerde hij als interim restart manager en coach van Powerhouse BE en zette hij voor Energy21 bv en RentAlite hun Belgische business op.

Omdat er geregeld naar gevraagd werd, heeft Jan zijn uitgebreide ervaring van werken met Nederlanders in België en maar ook als Belg in Nederland gebundeld in een bijzonder praktisch trainingspakket.  

Jan is Voorzitter van de Raad van Bestuur van Smart Grid Flanders, een multisectororganisatie die samen met haar meer dan 100 leden de energietransitie vorm geeft.  Jan is eveneens lid van de Raad van Bestuur van OVED, de organisatie van energiedeskundigen in België en een actief lid van VOKA, de Kamer van Koophandel.

Hij is ook een BREEAM Certified International Assessor van BRE (Watford, UK) zelf. Daardoor kan hij de steeds belangrijker wordende link leggen tussen de energiewereld en de bouw- en vastgoedsector.

Qua academische achtergrond beschikt Jan over een Master Business Engineering (Katholieke Universiteit Leuven) en een Master of Business Administration (Vlerick School, Leuven/Gent).

Die diversiteit aan ervaring en achtergrondkennis combineert Jan in nieuwe concepten, producten en services, bijzonder toekomstgericht, precies wat de energiewereld hard nodig heeft.