Homepagina

Wij zijn blij onze kennis in volgende domeinen met je te delen:

ENERGY BUSINESS MANAGEMENT  

 

Milvus Energy Business Management is actief als Business Partner van internationaal opererende ondernemingen die in België of de Benelux snel en succesvol wensen op te starten en uit te bouwen.
Zo is Milvus momenteel de lange-termijn zakenpartner in België van twee Nederlandse bedrijven. Milvus heeft de Belgische business van beide bedrijven opgestart en is is nu volop bezig met de verdere uitbouw. Hoe kan Milvus uw business vooruit helpen?

LEAN CERTIFICATIE

 

Milvus is geaccrediteerd door IIBLC® (International Independent Board for Lean Certification®) als officiële Lean Certificatie Partner voor Tsjechië. Wat is IIBLC®?
Milvus biedt zelfstudie pakketen en opleidingen aan (Yellow Belt, Green Belt, Black Belt en Champion) ter voorbereiding van dit internationaal gekende en gewaardeerde IIBLC® certificaat. 

 Lees even enkele getuigenissen.

ZAKELIJKE CULTUUR: BELGIE - NEDERLAND

 

Nederlanders zijn geen Belgen en omgekeerd. Dat leidt vaak tot verwarring in projecten en commerciële trajecten. Hoe haal ik als Nederlander in België, maar ook als Belg in Nederland het beste uit beide culturen en trap ik niet in valkuilen? Wat zijn de do/don’ts tips van Jan Jaeken?