Training culturele verschillen: Business Do’s & Don’ts voor Nederlanders in België

Deze training is vooral bedoeld voor Nederlanders maar ook andere buitenlanders die in België professioneel actief zijn in diverse rollen: commercieel, human resources, productie, project management in brede zin etc.

De ruggegraat van de opleiding is gebaseerd op het wetenschappelijk studiewerk van Prof. Hofstede (Universiteit Maastricht) en verder opgebouwd rond de 17 jaren ervaring en inzichten van Jan Jaeken. Jan, zelf Belg, werkt al jaren met Nederlandse organisaties in België. De opleiding is bijzonder interactief. Bij de start van de sessie noteren de deelnemers hun problemen en vraagtekens in hun verhouding met Belgen. Die worden dan mee behandeld tijdens de training.

Typische vragen zijn: hoe krijgt een Nederlander/se in België toch zijn/haar zin zonder te direct te zijn? Welke onderhandelingstechnieken pas je best toe in commerciële deals maar ook bij project management? Wat doe je beter niet? Hoe leg je contact? Hoe zit België nu in elkaar en hoe komt dat? Wat zijn de verschillen tussen Vlamingen en Franstaligen? Hoe ga je daar mee om? Wat doe je in geen geval?

 

Nederlanders die in België (Vlaanderen en Wallonië) succesvolle zakenrelaties willen opbouwen en onderhouden

Interesse?   Vraag vrijblijvend meer informatie

 

 

 

Training offersPrice (EUR)
Thanks for your interest. Milvus will contact you as soon as possible.
    (*) All prices are exclusive VAT.

    Subscribe to training

    Participant's details
    Invoicing details
    If different from participant's details