Over IIBLC®

Wat is IIBLC® (International Independent Board for Lean Certification)?

  • IIBLC® is een onafhankelijke organisatie voor Lean management certificatie.   Het geeft een objectief en onafhankelijk bewijs over je kennis en vaardigheden omtrent Lean.  IIBLC® is een wereld referentie geworden die alle gebieden van Lean omvat:  productie, diensten, gezondheidszorg, logistiek, O&O, enz.

  • Het programma bestaat uit drie niveaus: Green belt, Black belt en Champion.  Het programma heeft een certificatiesysteem dat gebaseerd is op objectieve criteria (testen) dat zowel voor het bedrijf als de houder een referentie betekent. Het certificaat bewijst dat de houder over de specifieke kennis en vaardigheden voor een bepaald niveau beschikt.

  • Het programma heeft een uniek hoog kwaliteitsniveau door de actieve betrokkenheid van een “Content Committee”, samengesteld uit internationaal erkende experten in Lean,   die de inhoud van dit programma opstellen, bewaken en actualiseren.  Het “Content Committee” maakt een set van meerkeuzevragen waaruit IIBLC® een keuze maakt voor elk examen.

  • IIBLC® is opgericht in 2008 en heeft examencentra in Europa, Afrika en Zuid-America : België, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië,  Ierland, Italië, Mexico, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Tsjechië en Tunesië.

  • Meer informatie beschikbaar op:    IIBLC Daar vind je een lijst van alle examencentra met hun coördinaten.    Milvus is in 2014 geaccrediteerd door  IIBLC® voor het examencentrum in Praag, Tsjechië. Het examen wordt eenmaal per kwartaal op een zaterdagmorgen 9:00 – 12:00 georganiseerd. 

 

  • Een schitterend idee: Waarom je examen niet in Praag doen en nadien extra genieten van deze mooie stad.   Wij helpen je graag bij de inschrijving voor het examen en het boeken van sfeervol hotel, toffe restaurants en leuke uitstappen.   Voor meer info en inschrijvingen : examen