PROJECT TEAM training: werken met mensen

De kunst om projecten effectief te leiden is een belangrijke vaardigheid.   Vele projectleiders zijn niet altijd succesvol door het gebrek aan interpersoonlijke en technische vaardigheden om een project te managen.    Deze vierdaagse opleiding geeft een gebalanceerde aanpak om effectief en efficiënt met mensen te werken aan een project.

Interpersoonlijke vaardigheden zijn o.a. leiderschap, communicatie, negotiatie, verwachtingen beantwoorden, beïnvloeden, problemen oplossen, creativiteit stimuleren en beslissingen nemen.   Technische vaardigheden omtrent project management die we behandelen zijn: rollen en verwachtingen binnen een project, project charter en opvolging, werkverdeling, stakeholder analyse, kritsch pad, dashboards, Six thinking hats van de Bono, Force Field Analyse, Belbin, enz. 

Wij supporteren je in het toepassen van deze technieken van het begin tot het einde van een project.   Aan de hand van verschillende oefeningen leren we de technieken.   Speciale aandacht gaat naar het in team werken: team organizatie, team engagement en team beslissingen.

Project leiders,  teamleden, sponsors en iedere medewerker die aan projecten meewerkt.

Deze training wordt in-house aangeboden

 

 

Training offersPrice (EUR)
(*) All prices are exclusive VAT.

Subscribe to training

Participant's details
Invoicing details
If different from participant's details